Thermomix TM 6

  Dacă iubești gătitul sau habar n-ai să gătești, iar timpul, este cea mai mare provocare când vrei să adopți un stil alimentar sănătos, atunci Thermomix® poate fi cel mai bun aliat al tău. Cu Thermomix®, gătitul rețetelor sănătoase o să devină mai mult o plăcere și mai puțin o corvoadă.

Cum sunt posibile toate acestea?

  Sunt posibile deoarece acest robot multifuncțional, pe lângă faptul că ocupă un spațiu mic în bucătăria ta, înlocuiește cu succes funcțiile a 15 roboți de bucătărie, care de obicei ocupă spațiu mult, sunt gălăgioși și se curăță cu dificultate.

Cele  15 funcții:

- fierbere

- gătire la abur

- emulsionare

- batere

- pasare

- măcinare

- frământare

- tocare

- mixare

- răzuire

- cântărire

- temperatura controlata

- slow cooking

- sous-vide

- funcția de pre-spălare

Thermomix TM6

Ce anume poți găti cu Thermomix®?

 Fiind un multifuncțional complex, cu un consum redus de energie electrica (aproximativ 500 W), poți găti rețete vegetariene, vegane, raw-vegane, pe baza de carne, brânză, oua etc. De asemena, este esențial pentru copiii aflați în primul an de viată, astfel că poți găti pentru aceștia foarte rapid și sănătos!

 Datorită design-ului inteligent, UTILIZAREA Thermomixului® ESTE FOARTE SIMPLĂ, având interfața ușor de utilizat, care consta într-un ecran cu atingere și un buton rotativ multifuncțional. Funcția de gătire asistată, este inovația Thermomix® și a dus la un succes garantat, astfel preparate pretențioase, se gătesc cu foarte mare ușurință. Ecranul luminos care  funcționează doar printr-o atingere ușoară cu degetul, te ajută pas cu pas, la prepararea rețetelor și reglarea setărilor de funcționare.

 

ESTE NEVOIE DOAR SĂ CITEȘTI CA SĂ GĂTEȘTI, să urmezi instrucțiunile și să adaugi doar ingredientele atunci când apare notificarea– CÂNTĂREȘTE, REGLEAZĂ TEMPERATURA SAU TIMPUL, și te va informa când să adaugi urmatoarele ingrediente pentru etapa următoare. SIMPLITATE LA SUPERLATIV!

 Aparatul are de asemenea semnale acustice de notificare pentru a semnala terminarea unei sarcini duse la îndeplinire. De asemenea, putând regla exact, TEMPERATURA ȘI VITEZA DE OPERARE, poți face rețete ce necesită abilități tehnice avansate.

 

 

Mai jos ai exemple de rețete și preparate pe care le poti face cu Thermomix® - în timp record.

Thermomix TM6

Felul I: 

- Gazpacho;

- Supă de legume;

- Supă cremă de roșii;

 

Felul II:

- Ratatouille (ghiveci);

- Curry de pui Thai, rapid; 

- Plăcintă țărănească;

Desert:

- Cheesecake copt sau necopt;

- Înghețată de fructe sau ciocolată;

- Trufe de ciocolată;

Bauturi:

- Limonadă; 

- Margarita;

- Smoothie-uri;

Aluaturi:

- de pâine;

- de pizza; 

- de cozonaci sau prăjituri.

Gemuri, sosuri / dressing-uri, sorbet-uri, iaurturi și multe altele.

Din ce este compus Thermomix®:

NWOT_TM_all_parts_with_Varoma-2_Thermo-g
Thermomix TM6

Întreținere și spălare Thermomix®:

THERMOMIX® SALVEAZĂ TIMP datorită funcției de autocurățare a bolului de mixare, se curăță aproape singur, astfel făcându-l și mai îndrăgit de utilizatorii casnici, și masterchefii restaurantelor cu stele Michelin din întreaga lume!

 În ciuda faptului că este un multifuncțional foarte versatil, acesta este foarte ușor de folosit, garantând rezultate excelente de fiecare dată, fără costuri suplimentare de întreținere.

 Calitatea excepțională a materialelor din care este compus și rezistența pe care o are în timp, sunt întărite de faptul că la reprezentanta din Brasov, există prima variantă de aparat, lansată în anul 1971 Thermomix® VM2000, în bună stare de funcționare!

RAPID, SĂNĂTOS, SIMPLU, ECONOMIC și ECOLOGIC!

  Thermomix îți stimulează creativitatea… atunci când îți CREEZI PROPRIILE REȚETE, sosuri sau smoothie-uri este atât de ușor, încât mâncatul sănătos nu mai este un efort. Ajutorul oferit de Thermomix® te îmbie să gătești rețete pe care nu le pregătești în mod normal, astfel deschizându-ți noi posibilități culinare gustoase și creative.

 

  Astfel, POȚI SĂ MĂNÂNCI MAI BINE, MAI SĂNĂTOS ȘI MAI PROASPĂT, știind ce anume conține mâncarea, permițându-ți să prepari mâncare adaptată nevoilor tale, fie că este vorba de slăbit, alergii sau intoleranțe, cu mai multă ușurință.

 

   Datorita funcției de temperatură controlată, Thermomix® te ajută să gătești mult mai rapid, la temperaturi mai scăzute, pentru o gătire uniformă și MÂNCARE MAI NUTRITIVĂ ȘI MAI GUSTOASĂ, în acest fel preîntâmpinând gătirea în exces a mâncării, distrugându-i astfel nutrienții.

  Știind exact ce ingrediente folosești pentru anumite mâncăruri, ECONOMISESTI BANI, cumpărând atât cât este necesar, prevenind irosirea mâncării neconsumate (Franța este prima tara din Europa unde risipa alimentară a fost declarată ilegală în 2015!), sau plătind mult pentru mâncăruri gata preparate.

  Având un consum optimizat, Thermomix® folosește minimul de energie în executarea sarcinilor mai multor aparate (…uneori simultan: poate găti, cântari, încălzi și amesteca de exemplu) și astfel reduci folosirea aragazului și a cuptorului.

 

  Datorită design-ului compact, ECONOMISEȘTI SPAȚIU în bucătărie, pentru că amprenta pe blat este cât o coala A4 de hârtie pe orizontală, înglobând funcțiile a 15 aparate, având multă putere și realizând numeroase sarcini cu ușurință.

  Atenția la detalii și COMPONENTELE DE ÎNALTĂ CALITATE folosite în crearea acestui aparat prietenos cu mediul, fiind proiectat de către specialiștii de la Vorwerk (cu peste 50 de ani de experiență în domeniu), MENIT SĂ FIE UTILIZAT ZILNIC, fie că este vorba de utilizatori casnici sau de profesioniști. Făcut din materiale de cea mai înaltă calitate și fiind dotat cu un motor industrial de 500W, este gata pentru orice rețetă și CONSTRUIT SĂ REZISTE! Este un miracol al ingineriei moderne!

  Thermomix® a primit numeroase distincții, cea mai recentă fiind în anul 2021 pentru Thermomix Friend. Până în acest moment a mulțumit peste 8 milioane de clienți, din peste 80 de țări, care aprecieaza CALITATEA GERMANO-FRANCEZĂ în bucătăriile lor.

Cum poți avea și tu propriul  Thermomix®?

Simplu! Cu plata integrală sau în sistem de rate, în 12 sau 24 luni, fară dobândă!

 

Pentru informații suplimentare, sună la 0748313205 sau trimite un email la nutritie@alexandrumarginean.net

  Te invit să te convingi singur de calitățile lui Thermomix apăsând butonul de mai jos, astfel te vei programa pentru o demonstrație GRATUITĂ