• Vand aparat de scanare prin biorezonanță / biocomunicare Zyto Elite 5.0

10 200 €  negociabil
 
DESCRIERE
Vand aparat de scanare prin biorezonanță / biocomunicare Zyto Elite 5.0 ce are suplimentar 3 Biosurveys:
- Digestion Biosurveys - in valoare de 445 euro
- Lifestyle Biosurveys - in valoare de 890 euro
- Imunity Biosurveys - gratis

Pretul actual al lui Zyto Elite 5.0 este de 13.980 euro (fara TVA) si nu aveți incluse Digestion Biosurveys - in valoare de 445 euro si Lifestyle Biosurveys - in valoare de 890 euro si primiți un singur scaner(hand cradel).

Daca achiziționați Zyto Elite 5.0 de la mine faceți o economie de 4.415 euro!!

TIN SA PRECIZEZ CA ACEASTA ESTE VARIANTA PROFESIONALA A APARATULUI ZYTO SI ESTE MULT DIFERITA FATA DE BALANCE SI COMPAS!!!

Aparatul a fost achiziționat la începutul anului 2019 si a fost folosit intr-un cabinet de nutriție.

Aparatul se vinde cu:

- 3 scanere (hand cradle) ca cel din a doua poza
- un dispozitiv numit Tower cu care se pot introduce in sistem orice supliment doriți intr-un mod foarte simplu.

Softul are foarte multe baze de date integrate precum Doterra, Forever Living, Herbalife, Young Living, Amway, Asea si multe altele.
De asemenea personal am scanat si introdus in soft peste 270 de produse ce se găsesc in magazinele naturiste din tara de la firme precum: Dacia Plant, DuoLife, Plant Extract, Favisan, Zenyth, Provita, Bioscem, Gano, Bio-Kult.

Ce este o scanare ZYTO?
Scanările ZYTO sunt organizate în ceea ce se numește biosurveys. Probabil ați completat un sondaj înainte: o serie de întrebări la care oferiți răspunsuri. Un sondaj biologic este în esență același lucru, doar că nu răspunzi la „întrebări” în mod conștient – ​​corpul tău răspunde direct.

Cu biocomunicarea ZYTO, „întrebarea” este Elementul Virtual, Răspunsul, o schimbare a proprietăților electrice ale pielii, este înregistrată și analizată de software-ul ZYTO.

O anchetă biologică poate fi la fel de variată și versatilă ca orice alt sondaj. Unele sondaje biologice sunt de natură generală și includ elemente virtuale care se referă la starea generală de bine, în timp ce altele includ elemente virtuale referitoare la anumite zone ale corpului sau sisteme ale corpului. Există, de asemenea, anchete biologice care se ocupă de factorii de mediu.

Este sigur?
Nu există contraindicații cunoscute pentru scanarea ZYTO administrată corect. Cantitatea de energie utilizată într-o scanare este atât de mică încât este sigură pentru sugari, copii și adulți de toate vârstele, inclusiv persoanele cu stimulatoare cardiace și femeile însărcinate.

De ce să achiziționezi ZYTO?
Produsele ZYTO vă ajută să luați decizii mai bune cu privire la sănătatea și bunăstarea dumneavoastră. De aceea, tehnologia ZYTO este denumită tehnologie de sprijinire a deciziei de wellness. Este important de reținut că scanările ZYTO nu sunt destinate să trateze sau să diagnosticheze.


Pentru detalii contactează-mă la tel 0748313205

ZYTO - hand cradle
ZYTO - hand cradle

press to zoom
Hand Cradle
Hand Cradle

press to zoom
Raport ALIMENTE negative
Raport ALIMENTE negative

press to zoom
ZYTO - hand cradle
ZYTO - hand cradle

press to zoom
1/7