Din 2014 sute de oameni se bucură de rezultatele lor!

   Au apelat la programele nutriționale cu gândul de a slăbi 5,10, 20, 30 kilograme sau pentru a învăță cum să aibă o alimentație sănătoasă și echilibrată și spre surprinderea lor pe lângă kilogramele slăbite au rezolvat și probleme legate de oboseală, ceață mentală, constipație, colon iritabil, infertilitate, insomnie și multe altele.

   Au învățat că pentru a fi echilibrați au nevoie să fie atenți la cei trei stâlpi care stau la baza sănătății noastre adică la stâlpul legat de planul Fizic apoi la cel legat de planul Chimic si la ultimul dar nu cel din urma la stâlpul legat de planul Emoțional.

   Permanent primim mesaje de mulțumire și apreciere de la cei care și-au schimbat viața lor și a familiilor lor. De la femei care pot să poarte din nou hainele dorite, de la bărbați care se simt din nou energici și plini de vitalitate dar și de la cei cărora li s-au diminuat durerile rezultate in urma unor afecțiuni.

   Am fost plăcut surprinși când femei care aveau menstruația dezechilibrată după câteva luni de schimbări alimentare menstruația s-a echilibrat și de-a dreptul impresionat că cele care și-au dorit copilași au reușit să rămână însărcinate și să ducă la bun sfârșit sarcina. 

Sperăm că și tu vei avea încredere și curiozitatea să descoperi ce putere de regenerare are corpul tău atunci când îi oferi hrana potrivită și minima atenție necesară.


Te invităm acum să asculți poveștile câtorva din cei care au urmat sfaturile recomandate:

__________________________________________________________________________

  • Magda Fulga, 55 ani - 10 kg în 3 luni


"Vine o zi cand simți ca nu se mai poate si trebuie sa slăbești. O stim așa de bine toți cei care am fost, suntem si vom mai fi in aceasta situație.

Si începi sa cauți cu disperare o soluție știind ca doar voința, dorința, putința nu ajuta. Ai încercat si ce sa vezi nu ajuta. Si cauți. Si il găsești pe Alexandru. Un om luminos, un om frumos, un om bun.

Alexandru este o lume. O lume in care găsești si terapie pentru suflet si cunoștințe temeinice despre om minte, corp si spirit, soluții la frământările tale fără de sfârșit, calm, răbdare, bucuria vieții trăite astăzi, acum si aici.

Pe scurt căutați-l, găsiți-l si mergeți cu el oriunde v-ar duce pentru ca sunteți in siguranță. Veți reuși să eliberați kilogramele, să eliberați greutățile. Merita. Este un om deosebit." 

________________________________________________________________________

  • Andrea Acs, 35 ani - minus 12,5 kg, GERMANIA


"Era înainte de concediu, o duminica de vara, in care uzitându-mă la pozele mele am realizat ca nu sunt mulțumită cu aspectul corpului meu, o senzație care se amplificase tot mai mult in mine in ultima perioada. Atunci am decis prin recomandarea unei prietene sa-l contactez pe Alexandru.

Am știut de la prima ședință ca "am găsit" omul de care aveam nevoie si ca el este mult mai mult decât nutritionist.
Scopul meu era sa slăbesc, ceea ce am si reușit intr-un mod sănătos si echilibrat si asta a adus la siguranța de care aveam nevoie in a ma lasă ghidata.

Alexandru m-a ajutat sa îmi deschid sufletul si sa vad lumea din mine dar si pe cea din exterior cu alti ochi - cu ochii sufletului.
Alexandru este prima persoana pe care o contactez de fiecare data cand ajung in tara si simt o bucurie de copil atunci cand el își găsește vreme si vine in întâmpinarea mea cu tot ceea ce are si ce este. 

Îndrăzniți, el va primește cu generozitate!" 

__________________________________________________________________________